Bra massage göteborg thailand flashback

bra massage göteborg thailand flashback

Jag har följt tråden och själv varit en sucker för thaimassage sedan Jag räknade ut att det blivit över 60 besök. Mest i stockholm, men några i Malmö, Göteborg, Norge och parkovistezlicin.eu säga att dom svenska salongerna är överlägsna. Jag har aldrig kört FS eftersom jag är nojig på smitta och har bra. Jag brukar gå på vanlig hederlig massage hos en svensk terapeut. Senast jag var där tänkte jag att aldrig provat thaimassage då jag skulle vilja testa lite alternativa massageformer. Jag bor i Göteborg och undrar om någon kan rekommendera några bra salonger? Har kollat runt lite på Thaimassageguiden. Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur jorden nu för tiden. Sen har Thaimassagesalongerna olika typer av massage. Massören värmer upp små "tyghäften" och värmer ryggen med dem, gör lite ont första gångerna när de duttar och bränner, men örterna gör bra för kroppen. bra massage göteborg thailand flashback

Videos

Big boobs thai Hon fortsatte med hård bra massage av ryggen i över en halvtimme och flinade när ibland gnällde av smärta. När hon förtsatte med benen bemödade jag mig om att inte uppmuntra sexmassage. Har nästan aldrig gjort så innan men jag hade ingen lust att förnedra mig med att betala avrunkning av någon. Jag misstänker att detta är ett sätt att gå runt både lagstiftningen och att plocka bort alltför oseriösa (engångskåta) gubbar. Utan jämförelse är kliniken på Fridkullagatan en av de bästa i stan. Fantastisk riktig thaimassage. Om du är tålmodig (dvs går dit regelbundet) kan väldigt bra avslutning erhållas. Om du. Bra recension, det finns gott om riktigt fina tjejer om man letar lite:evilgrin Men en massös iförd högklackat? Det var något nytt, jag har varit ett hundratal gånger på thaimassage men massörskor i högklackat har jag aldrig sett. . Då var jag på mitt första besök på thaimassage i Göteborg! Kollade TMG.

Bra massage göteborg thailand flashback - squirting stockholm

Repeterar ett par gånger innan hon frågar om extra vilket överrumplar mig lite eftersom jag fortfarande är på rygg så får bara fram ett mmmmmm. Jag har idag varit med om någonting väldigt Trodde ett tag att hon skulle trycka in ryggraden på migsatan vilka nypor! Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige!

0 thoughts on “Bra massage göteborg thailand flashback

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *